Jedlový extrakt

Jedná se o biologicky aktivní produkt, který se vyrábí metodou extrakce z mladých výhonků sibiřské jedle, rostoucí v ekologicky čisté tajze, na jihu Krasnojarského regionu Sibiře. Je to hustá látka příjemné nahořklé chuti, má stejnorodou pastovitou konzistenci, tmavohnedé barvy, s odstinem do zelena, až do černohneda. Delikátní chut' jedlového extraktu přidaného do masových nebo zeleninových pokrmů, (omačky, dresingy, polévky) nebo ve tvaru koktejlu, (i do alko nápojů) již osvědčila mnoho gurmánů.

Tato potravina má vynikající léčivé účinky.

Při vnějším použití působí:

- k rychlé regeneraci poškozených tkání, hojení a čištění hnisavých ran, vředů, zánětlivých vnejších a vnitřních procesů

- k odstranění zánětu slizice ustní dutiny, při prevenci a léčbě angíny, stomatitidy, konjuktivitidy (namáčení očních víček slabým roztokem extraktu).

- může nahradit lepší značkové zubní pasty, odstraňuje zapach, nasycuje zubní tkáň a dásně potřebnými mikroprvky.

Při vnitřním použití se redukuje acidobazická rovnovaha, nápoj působí zrychlenému hojení žaludečního vředu, jakékoli stadia gastritidy, s podmínkou vynechat alkohol a tabákové výrobky po dobu léčby.

Použití produktu třikrát denně před jídlem zrychluje srůstání kostí, napomáhá uzdravení pokožky, prudce snižuje procento vzniku nachlazení.

Při systematickém použití produktu:

- čistí se lymfa a zlepšuje její odtok, zmenšuje zánet mizních uzlů, tím se zvyšují ochranné vlastnosti imunního systému

- zlepšují se výměnné procesy, což přivádí k normalizaci hmotnosti těla

- snižuje riziko onemocnění jater, kardiovaskulárního systému

- blahodárně pomáhá udržovat v organizmu životně důležité mikroprvky ( vápník, hořčík, železo)

- má filtrující účinek na vstřebávání různých škodlivých komponentů v střevním traktu, které se dostávají do organizmu kvůli narušení ekologické rovnováhy životního přostředí

- velmi příznivě působí při nadváze, usazení solí, poruše metabolizmu, při zvýšeném obsahu hlenu v nosohltanu, průduškách, plících, střevním traktu

- je prospěšný při bronchitidě, zápalu plic, při likvidaci střevních polypů a redukci přírozené mikroflory střev.

Jedlový extrakt je adaptogen, aktivně odvádí z těla škodliviny, dezinfekuje.

Doporučuje se pro těhotné a kojící ženy.

Avšak je třeba pamatovat si, že při vnitřním použití je dúležité dodržovat doporučené dávkování: jednou čajovou až polevkovou lžíci na sklenici vody 30 min. před jídlem 2 - 3 x denně po dobu 30 dnů.

Uchovávat v temném chladném místě, v uzavřeném obalu, při teplotě do +10ºC.

Tento přírodní produkt nemá žádné nežádoucí účinky ani v potravinářském, ani ve farmaceutickém a preventivním využití.

 

 

 

Contact

RINKAV Company, s.r.o.,
Mobil:+420 731 168 001                                                         This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Business with us

Manufactors and sellers of the food and cosmetic market,  make a business with us!